Schrijfcafé Breda december Terugblikken en vooruitkijken

waar               Café Het Hijgend Hert, Pasbaan 7, Breda

wanneer        Donderdag 28 december

kosten            15 euro inclusief 2 consumpties

begeleiding   Monique Smit

In het laatste schrijfcafé van het jaar gaan we terugbladeren in de tijd om stil te staan bij wat achter ons ligt. Waarmee waren jouw dagen gevuld in 2017? Waren er dagen die voorbij vlogen voor je er erg in had? Welke kropen voorbij?  Wat waren de mijlpalen,  verrassingen? Welke mensen heb je leren kennen? Waar ben je trots op en wat wil je liever zo snel mogelijk vergeten…

Waren er ook ogenblikken waarop de tijd leek stil te staan? Lukt het je weleens om de tijd te ‘vergeten’. Als je nadenkt over de tijd, glijdt hij door je hand en vliegt hij bij je vandaan.

Tijd is een schaarsteproduct geworden. Enerzijds laten we ons opjagen door de tijd en anderzijds vinden we steeds minder tijd om tot rust te komen. Toch zit de ware tijdsmaat in onszelf.

Door stil te staan bij belevenissen die je in 2017 gelukkig maakten, onthoud je de ervaringen om ze later weer  naar boven te kunnen halen. Zo kun je ze weer oproepen als je een opkikker nodig hebt.

Vanzelfsprekend gaan we ook vooruitkijken, naar onze plannen, dromen  en wensen voor het nieuwe jaar. Schrijf je ook mee?

Je bent van harte welkom in café Het Hijgend Hert op 28 december van 2 tot 4

Kosten zijn15 euro inclusief 2 consumpties

 

https://www.youtube.com/watch?v=WrHD3bL02Vw